Enabling good business
 

DRIFT & SUPPORT

Förstklassiga drifttjänster med hosting i Sverige och användarsupport på svenska

BRETT UTBUD AV DRIFT- OCH STÖDTJÄNSTER

Vi hjälper er gärna med drift och underhåll av era servrar och system, samt support till era användare. Vi erbjuder allt från Hanterade drifttjänster för hela er miljö till stödtjänster så som extern servicedesk, projektledning och specialistkompetens som kan avlasta ert interna it-team i drift eller projekt.

LÅT OSS STÅ FÖR HELA ANSVARET

Managed Service, eller Hanterad Drift, innebär att vi tar hela ansvaret för era servrar, klienter och nätverk. Vi kan drifta hela, eller delar av er miljö.

Vårt populära tjänstepaket Take Away Office är ett exempel på en helhetslösning. I paketet ingår hårdvara, licenser, drift, underhåll, backup och support – allt till ett fast pris varje månad. Vi ser till så att allt fungerar som det ska, så att ni kan fokusera på annat.

Klicka här för att läsa mer om Take Away Office.

VI ERBJUDER:

  • ■ Hosting och datalagring i Sverige

  • ■ Användarsupport på svenska och engelska

  • ■ Hanterad drift

  • ■ Stödtjänster för den interna IT-avdelningen

  • ■ Servicedesk som tjänst

  • ■ Server som tjänst

  • ■ Och mycket mer

  •  

FUNGERANDE IT

Vi på Further pratar gärna om ”Fungerande IT”, något som vi anser innefattar mer än bara teknik och ”upptider”. I en tid där utvecklingen ständigt går framåt och nya system introduceras i rasande takt handlar Fungerande IT lika mycket om användaren, och användarens förmåga att tillgodogöra sig de stöd som en modern IT-miljö erbjuder.

Vi på Further är därför måna om att ha en fördjupad förståelse för er verksamhet och era specifika utmaningar. Väljer ni en hanterad driftlösning från oss får därför en egen Teknisk Rådgivare, som har som uppgift att hjälpa er att få ut max av alla de verktyg och funktioner som vi erbjuder i våra driftlösningar. Allt för att även ni ska få ett ökat affärsstöd från IT.

HOSTING OCH DATALAGRING I SVERIGE

Du vet väl att viss data inte får lagras utanför Sveriges gränser? Med Hostingtjänster från Further lagras ditt data i Stockholm i datacenter med skalskydd i världsklass.

Datacentermiljön är certifierad för ISO 27001:2005 standarden för informationssäkerhet, ISO19001:2008 för kvalitet och ISO14001 för miljöpåverkan. Detta säkerställer att din verksamhetskritiska IT erbjuds den högsta möjliga nivån av säkerhet och driftskontinuitet.

I våra datacentertjänster så kan vi även erbjuda många olika nätleverantörer, och du är inte låst till någon specifik. Har du till exempel stora krav på konnektivitet ut mot Europa eller andra delar av världen så kan vi hjälpa dig att bygga en miljö som stödjer dessa krav på bästa sätt.

LÅT OSS BERÄTTA MER

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa just er med?

Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret, så hör vi av oss!

MER I ÄMNET