Enabling good business
 

Managed Services

IT som fungerar
calm_1170x396

Sinnesfrid

Vi på Further leverar stabila och förutsägbara IT-driftslösningar i världsklass – både fullt hanterade lösningar där vi garanterar driften och levererar alla tjänster till ett fast pris – samt lösningar med delat ansvar där vi driftar lösningen tillsammans med våra kunders IT-avdelningar. Oavsett vilket upplägg ni föredrar kan vi hjälpa er till en fungerande IT-miljö.

Fungerande IT

Vi vet, “IT ska bara fungera”. Det finns få saker i vår vardag som är mer frustrerade än teknik som strular och få saker kan kosta så mycket tid som ett icke fungerade IT-stöd.

Idag finns det mängder av tekniskt kompetenta IT-företag på marknaden, men för att få en fungerande IT-miljö krävs mer än bara teknisk kompetens. Därför handlar vårt koncept Fungerande IT lika mycket om tekniken som de mjuka värdena.

Vi på Further satsar på att bygga ett nära samarbete med våra kunder. Vi tror nämligen att man endast genom en fördjupad förståelse för er verksamhet kan ge er den tekniska lösning ni behöver och vinna era användares förtroende. För Fungerande IT handlar lika mycket om tekniken som användaren.

Som en IT-Partner i mellansegmentet kan vi kombinera det stora företagets tillgänglighet med det lilla företagets personliga service. Att vi dessutom kan både drift och utveckling gör att vi kan ta ett helhetsåtagande kring er IT-miljö som gör att ni kan sova gott om natten.