Enabling good business
 

Fungerande IT

Vi vet, ”IT ska bara fungera”. Det finns få saker i vår vardag som är mer frustrerade än teknik som strular och få saker kan kosta så mycket tid som ett icke fungerade IT-stöd.

Idag finns det mängder av tekniskt kompetenta IT-företag på marknaden, men för att få en fungerande IT-miljö krävs mer än bara teknisk kompetens. Därför handlar vårt koncept Fungerande IT lika mycket om tekniken som de mjuka värdena.

Further är ett IT-bolag som satsar på att bygga ett nära samarbete med våra kunder. Vi tror nämligen att man endast genom en fördjupad förståelse för er verksamhet kan ge er den tekniska lösning ni behöver och vinna era användares förtroende. För Fungerande IT handlar lika mycket om tekniken som användaren.

Som en IT-Partner i mellansegmentet kan vi kombinera det stora företagets tillgänglighet med det lilla företagets personliga service. Att vi dessutom kan både drift och utveckling gör att vi kan ta ett helhetsåtagande kring er IT-miljö som gör att ni kan sova gott om natten.

Låter det intressant? Ta kontakt med oss så berättar vi mer!

Så här säger våra kunder

Om du vill få något gjort riktigt bra, utan att det blir för dyrt – då är Further det rätta valet. Det är precis det Further levererar till oss. Dom tar hand om allt!

Mattias Olsson

Panea AB

Further erbjuder många fördelar, men det vi uppskattar mest är det fasta priset och att de är så flexibla

Peter Appelfeldt

VD, Malthe Winje Automation AB

Further fick snabbt upp oss i den nya lösningen. De jobbar på ett mycket professionellt sätt och har kunskap även inom det mest komplexa .

Jari Oja

Excosoft Oy

Kostnaden för våra IT-relaterade inköp har gått ned med 25%

Pia Edlund

NDA Group

Mer om oss

Further AB grundades 2004. Vår verksamhet bedriver vi på ett långsiktigt sätt, med högsta möjliga medarbetar- och kundnöjdhet som främsta mål. Vi tror att de båda parametrarna står i direkt förhållande till varandra, att en nöjd medarbetare är den som har störst förmåga att ge utmärkt service till våra kunder.

Vi försöker också att stödja olika samhällsprojekt och organisationer som gör vår värld till en lite bättre plats att leva i. Vill du veta mer om vilka organisationer vi stödjer kan du läsa mer om detta i vårt nyhetsflöde, eller så slår du oss en signal så berättar vi mer.

Om vi ska nämna något om vår tekniska kompetens också så kan vi berätta att vi är certifierade Microsoft Partners och den enda i Europa som av N-able Technologies rekommenderas gällande Backup och katastrofåterställning. Vi är också specialiserade inom Azure och har utvecklare med kompetens inom bland annat PHP och SharePoint.

Further finns idag i Stockholm, London och Skopje och hjälper kunder spridda över flera kontinenter att få ett ökat affärsvärde från IT. Inte bara genom att ge god support och stabila tjänster utan kanske främst genom att hjälpa våra kunder att utveckla sina verksamheter på ett positivt sätt med IT som stöd.

Allt under ett tak

Läs mer om våra olika affärsområden

Managed Services

Affärsområdet Managed Services är vårt största, och hela grundfundamentet i vår verksamhet.

Med kompetens inom allt från Azure till det lokala nätverket, och med förståelse för er verksamhet och era användare, levererar vi stabil IT-drift till ert företag. Allt genom konceptet Fungerande IT.

Läs mer här

Field Services

Via vår affärsområde Field Services representerar vi ett stabilt nätverk med en total kapacitet på över 90 skickliga tekniker som vi kan tillsätta med kort varsel på både små och medelstora företag.

Det innebär att vi kan ge dig service på plats, oavsett vart i Europa du befinner dig

Läs mer här

Development

I vårt affärsområde Development finns våra magiker.

Med spetskompetens inom PHP, SharePoint, JavaScript, JQuery, Webb och grafisk design, hjälper vi er med ert intranät, kundportal, eller att ta fram en skräddarsydd fildelningslösning för era behov

Läs mer här

Senaste nytt från Further