Enabling good business
 

Hosting & Data center

Din server, vårt ansvar
datacenter_1170x396

Hanterade datacentertjänster

Trots de publika molntjänsternas framfart på marknaden har många företag fortfarande behov av traditionella hosting-tjänster.

Vi på Further kan erbjuda både fysisk hosting av era servrar samt virtualiserade alternativ. Vi bedriver vår datacenternärvaro i och tillsammans med TelecityGroup som är en av Europas ledande aktörer inom området.

Säkerhet i världsklass

Våra datacenter är byggda och underhållna för att erbjuda en stabil och tålig driftsmiljö. Vi förstår att vid outsourcing av kritisk infrastruktur så måste man ha förtroende för leverantören, och det är något som vi kontinuerligt bär med oss vid utvecklandet av våra tjänster. Som ett exempel så har vi valt en datacenterleverantör som kan erbjuda ett ordentligt skydd mot brand och mot strömavbrott. De fysiska lokalerna vaktas även dygnet runt av vakter och strikta riktlinjer för fysisk åtkomst.

Datacentermiljön är även certifierad för ISO 27001:2005 standarden för informationssäkerhet, ISO19001:2008 för kvalitet och ISO14001 för miljöpåverkan. Detta säkerställer att din verksamhetskritiska IT erbjuds den högsta möjliga nivån av säkerhet och driftskontinuitet.

I våra datacentertjänster så kan vi även erbjuda många olika nätleverantörer, och du är inte låst till någon specifik. Har du till exempel stora krav på konnektivitet ut mot Europa eller andra delar av världen så kan vi hjälpa dig att bygga en miljö som stödjer dessa krav på bästa sätt.