Enabling good business
 

Kom igång med Office 365

Öka er produktivitet och sänk era kostnader - Migrera till Office 365 nu!
image-slider-1

Mycket mer än bara Officepaketet

Många företag väljer Office 365 för det kostnadseffektiva sättet att licensiera den lokala installationen av Officepaketet, eller onlineversionerna av mejlservern Exchange. Men Office 365 är så mycket mer än detta.

Vi på Further kan Office 365 sedan lanseringen, och vet hur ni ska kunna ta del av alla de fördelar som det erbjuder. Vi hjälper er att hitta rätt licens för ert behov. Och framför allt – vi hjälper er att få ut det mesta av de tjänster ni betalar för. Hos oss får ni också en lättillgänglig svensktalande support att vända er till när ni behöver hjälp.

Migrering till fast pris

Har ni mejl och filer på annan plats idag, och behöver hjälp med att komma igång med Office 365? Vi migrerar er data och konfigurerar upp era konton till fast pris. Dessutom kan vi utbilda era användare i er nya IT-lösning, för att se till så att organisationen snabbt och smärtfritt kommer igång med de tjänster ni behöver.

Alla Office 365-paket, med aktuella priser, hittar ni på Microsofts hemsida. Kontakta oss så hjälper vi er med beställningen och ger er ett fast pris för uppstart.

Helhetslösningar med Office 365

Även om de olika Office 365-paketen inkluderar väldigt mycket så är det sällan som Office 365 täcker upp alla behov på företaget, snarare så är det en av flera bitar i det pussel som är er IT-miljö.

Vi på Further kan såklart även hjälpa er med driften av ”det där ekonomiprogrammet som måste installeras någonstans”, support för ert lokala nätverk, en riktigt smart fildelningslösning, och allt det där andra som ni kan tänkas behöva i er IT-vardag. För en komplett lösning som täcker in alla era behov, se vårt populära driftpaket Take Away Office, där Office 365 är en av flera komponenter.

Kom igång nu

Migrering till fast pris, från:

295SEK/konto

Beställ!

Boka demo!

Vill ni veta mer om hur Office 365 kan hjälpa er i er vardag, och se hur allt fungerar?

Fyll i formuläret, så hör vi av oss snarast möjligt för att boka en demonstration.

Läs vidare

Här är våra senaste bloggposter i ämnet