Enabling good business
 

Tankarna bland molnen?

Further hjälper er ta tanken vidare
publika-molnet

Strategiskt stöd och teknisk support i resan uppåt

Så ni är nyfikna på molnet? – Kul, vi på Further berättar gärna mer om vad en flytt skulle innebära för er.
På Further är specialiserade på Microsoft Azure, men är också väl insatta i flera av de andra publika molnlösningar och följer den tekniska utvecklingen dagligen. Vi erbjuder strategiskt stöd och teknisk support under hela er resa, och hjälper er att få ut det mesta av alla de fördelar som molnet erbjuder.

Första steget

Ofta är det första steget det svåraste, för vart ska man egentligen börja? Vi på Further är inriktade på just det första steget på resan mot molnet. Vi analyserar era specifika förutsättningar och hjälper er att ta fram en plan anpassad efter er. Vi rådger kring strategi och arkitektur, och kan också hjälpa er med själva flytten.

Det här gör vi

  • Molnförberedande analys
  • Rådgivning kring strategi
  • Arkitektur
  • Implementering

Tänk inte Server, tänk Tjänst

Ett vanligt misstag när man tittar på att flytta ut driften till molnet är att man endast tittar på vad det skulle innebära och vad det skulle kosta att flytta upp befintlig infrastruktur till molnet. Gör inte det. Titta istället på vilka av de färdiga tjänsterna som ni kan börja använda och vilka värden de kan addera i er verksamhet.
Genom att använda de tjänster som molnlösningarna tillhandahåller kan mängder av den lokala miljöns servrar ersättas, istället för att flyttas. Och det är då ni får de bästa effekterna av ert molnprojekt. Backup, Disaster Recovery, AD, SQL, och DNS är bara några exempel på tjänster som med fördel används direkt i molnet.

Skala efter behov, betala för det du använder

Med de publika molntjänsterna där du betalar per användning kan du snabbt skala upp eller ned efter behov och bara betala för det du använder. I det priskrig för databearbetning, lagring och bandbredd som just nu pågår mellan de olika molnleverantörerna kan du dessutom vara säker på att du alltid får oslagbara priser för prestanda.

Ta första steget - Boka en analys!

Ofta är det första steget det svåraste. Med alla möjligheter – och utmaningar – som molnet erbjuder, kan det vara svårt att veta vart man ska börja.

Vår Molnförberedande Analys ger dig en sammanställning av era förutsättningar inför er flytt till molnet, och ger er ett förslag på nästa steg i resan

Ring oss på 08-410 417 90, eller skicka en bokningsansökan genom att fylla i formuläret, så hör vi av oss snarast.

Läs vidare

Här är våra senaste bloggposter i ämnet