Enabling good business
 

SharePoint

Det nya sättet att samarbeta
image-slider-2

Varför SharePoint?

SharePoint används för att skapa webbplatser för att dela information. Du kan använda det som ett säkert ställe för att lagra, ordna, dela och få åtkomst till information från nästan vilken enhet som helst. Allt du behöver är en webbläsare, som Internet Explorer, Chrome eller Firefox

Möjligheterna med SharePoint är nästan obegränsade. SharePoint används av företag i alla storlekar för intranät, extranät, webbsidor, dokumenthantering, processautomation och mycket mer. Allt centraliserat till ett program.

Varför Further?

Hos Further möts du av trevliga och kunniga tekniker och SharePoint-utvecklare som kan hjälpa dig i alla delar av ditt projekt. Vi har kompetensen, oavsett om det handlar om att utveckla en befintlig lösning, eller bygga en helt ny.

På Further är vi inte bara duktiga på tekniken. Vi kan knacka kod, självklart, men vi är också måna om att den utveckling vi gör åt er ska addera värde i er verksamhet.

Innan vi påbörjar ett arbete sätter vi oss därför ned och lyssnar på hur er organisation fungerar och vad ni förväntar er att få ut av ert intranät, kundportal eller webbsida. Allt för att säkerställa så att ni får den produkt som ni förväntar er.

När vi sedan är överens om vart vi ska leder vi er hela vägen från idé, via utveckling, till implementation och utbildning i ert nya affärsstöd.

Läs vidare

Här är våra senaste bloggposter i ämnet