Enabling good business
 

STRATEGI & RÅDGIVNING

Kvalificerade konsulttjänster inom verksamhetsutvecklande IT

STÄNDIGT DENNA DIGITALISERING

Världen har förändrats, affärsmodeller har utplånats och överallt pratar alla om den digitala transformationen.

Den nya världen innebär både möjligheter och utmaningar som alla företag, stora som små, behöver förhålla sig till. Företag kommer gå under, andra kommer blomstra – så hur kan ni använda digitaliseringen som en konkurrensfördel?

SPRING IFRÅN KONKURRENTERNA – OCH SPARA PENGAR – MED EN MODERN IT-STRATEGI

Ett strukturerat tillvägagångssätt är ett måste för att tackla förändringen. Hanterar du digitaliseringen alla utmaningar reaktivt, på en dag-för-dag basis, riskerar ni att snabbt bli ifrånsprungna av era konkurrenter.

Förändringen måste därför börja i ledningsgruppen, för att sedan engagera viktiga intressenter och ledare. Själva strategin bör baseras på en realistisk bedömning av organisationens historia, beredskap och kapacitet – men också på en diger omvärldsbevakning och en fördjupad know-how kring digitalisering. Och vi på Further hjälper er gärna dit.

DET HÄR HJÄLPER VI ER MED:

  • ■ Nulägesanalys

  • ■ Omvärldsanalys

  • ■ Framtagande av modern IT-Strategi

  • ■ Framtagande av Molnstrategi

  • ■ Förändringsledning

  • ■ Rådgivning kring Digitalisering

  • ■ Och mycket mer

     

VI HJÄLPER ER I ER DIGITALA TRANSFORMATION

Further erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom verksamhetsutvecklande IT. Våra rådgivare hjälper er att ta fram en strategi för just er digitala transformation, och stöttar er genom hela förändringsarbetet.

Vi hjälper er att förenkla era processer, effektivisera ert samarbete och öka er konkurrenskraft. Vi vägleder och genomför, utvecklar och förvaltar, och hjälper er skapa ett ökat affärsvärde från IT.

LÅT OSS BERÄTTA MER

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa just er med?

Ring oss på 08-410 417 90, eller fyll i formuläret, så hör vi av oss!

MER I ÄMNET